Midhage ny servicepartner till Brokk

Midhage ny servicepartner till Brokk

Vi utför maskinservice och reparation på BROKK

Vi har glädjen att meddela att Jack Midhage AB fr.o.m 2020-11-16 är auktoriserad servicepartner åt Brokks rivningsrobotar i Skåne och Blekinge. Med utgångspunkt från vår serviceverkstad i Malmö kommer vi att erbjuda alla typer av reparationer och service samt lagerhålla de mest frekventa reservdelarna till samtliga modeller i Brokks maskinprogram.

Vår servicepersonal i Malmö, med bakgrund i Wigrens Elmek AB och Pumpjouren AB, har lång och bred erfarenhet när det gäller reparationer av el, mekanik och hydraulik till byggindustrin och står väl rustade för att motsvara den höga servicegrad som Brokks användare kräver.

Midhage Brokk Service hittar ni på Krusegränd 42 B, 21225 Malmö eller når oss på 040 – 29 33 44.

Mer information om Brokks maskinprogram hittar ni på https://www.brokk.com/sv

Share this post