Kim-Cristiansson

Nu kan vi äntligen presentera en rejäl förstärkning i säljkåren för södra Sverige.
Vi välkomnar med öppna armar vår nya kollega (och delägare) Kim Christiansson.

Kim kommer övervägande att arbeta med våra håltagarkunder i Skåne.
Hans roll som säljare kommer även att kombineras med tjänsten som produktspecialist inom produkter för golvslipning.

Kim har ett förflutet som säljare på Pullman Ermator. Senast kommer han från Husqvarna Constructions där hans yrkesroll var säljare till just håltagningsbranschen.

Som person är Kim full av entusiasm och brinner för att alltid göra sina kunder helt nöjda med de produkter de köper. Han bistår dem gärna med utbildning på de maskiner och verktyg han distribuerar för att kunden alltid skall få ut maximal effektivitet och ekonomi på sina verktyg och maskiner. Han är teknisk och har mycket god förståelse för en håltagares vardag vilket gör att har på sina tidigare arbetsplatser varit mycket uppskattad av sina kunder och kollegor.
Privat ägnar sig Kim gärna åt all möjlig sport, främst hockey, golf och padel.
I högtalarna får det gärna spelas dansband.

Vi har redan idag vår säljare Andreas Jonasson som främst arbetar med våra rentalkunder. Vi har även vår Affärsområdesansvarige Joakim Lindfors som i väntan på denna förstärkning har servat de flesta av våra håltagarkunder på distriktet.

Då vi kraftigt expanderar verksamheten känner vi att denna förstärkning kommer att ge våra kunder i Skåne en betydligt bättre service framöver. Det är extra kul att vi får en riktig skånepåg som gör oss mer kompletta.
Vill du nå Kim finns han på telefon: 0709-70 70 53 och mail: kim.christiansson@midhage.se