Jerneviken – Levanto – Midhage stärker sin organisation genom att tillsätta Stefan Bergsten som vice VD och Nordisk Marknadschef.

Stefan Bergsten har tidigare arbetat hos Pullman – Ermator som Nordisk försäljningschef samt Husqvarna Construction, där han haft rollen som Buisness Devolopment Manager.
I samband med uppköpen 2021, av de tre bolagen Jerneviken, Levanto och Midhage där Stefan är delägare tillträdde han nu i januari även rollen som vice VD och Marknadschef.

– Stefan Bergsten är mycket driven, har bred kompetens och många års erfarenhet inom byggbranschen. Som marknadschef kommer han att bidra till att stärka säljorganisationen hos oss. Med sina djupa kunskaper inom produktlansering samt försäljning är jag övertygad om att han kommer att vara en stor tillgång både för företaget och våra kunder framöver, säger företagets VD, Benny Aronsson.
Stefan kommer även vara en stark tillgång för bolagen i sin roll som vVD och jag är helt övertygad om att det kommer att driva och utveckla oss i en mycket positiv riktning.
Företagen växer i takt med att nya leverantörer och medarbetare knyts samman och då behöver vi extra muskler för att hålla samman på ett bra sätt.
Vi ser en mycket stark tillväxt framöver och Stefan Bergstens kompetens säkerställer att uppväxlingen kommer våra ägare, anställda, kunder och samarbetspartners till godo, avslutar Benny Aronsson.

Stefan Bergsten utgår från vårt huvudkontor i Båstad och kommer även att arbeta i Göteborg när lokalerna hos Jerneviken är färdigställda.

– Det ska bli spännande att få bygga upp ett starkt team av duktiga kollegor och bygga ut våra kundkontakter, stärka vår försäljningsstruktur och börja uppfylla affärspotentialen som finns hos Jerneviken, Levanto och Midhage, säger Stefan Bergsten.

Vi hälsar Stefan varmt välkommen till oss på Jerneviken – Levanto – Midhage

Stefan Bergsten nås på telefon 070-310 45 64
eller mail, stefan.bergsten@midhage.se