Kul att ha dig här. Hur känns det?
Det känns jätteroligt, spännande med nya äventyr.

Vad är det första du ska ta tag i på JLM?
Jag ska besöka och höra av mig till alla kunder i mitt distrikt. Visa dem att en bra service finns nära till hands . Jag gillar ha en bra kundrelation, där man kan ringa och tjata lite, inte bara om jobb.

Vad gjorde du tidigare?
Jag har varit snickare. Har jobbat en del med håltagning/betongsågnings företag, så har en del kunskap inom branschen, men är här för att lära mig mycket mer så allt jag inte kan, det kan jag lära mig !

Har du en dold talang?
Talang?… Är en jäkel på Sudoku

Tre saker du vill hinna göra innan du dör?
Testa skydiving
Åka offpist i Japan
Svinga mig ut till världens ände

Stort välkommen in i gänget, Mathias!

Tveka inte att höra av dig till Mathias och våra andra säljare om du undrar något eller behöver hjälp. Kontakta oss här