Marknadens mest etablerade ytfräsar, spårfräsar och nålpistoler

Vi är väldigt stolta över att vi nu fått in Von Arxs högkvalitativa maskiner i vårt sortiment. Det kommer komplettera vårt befintliga utbud på ett mycket bra vis, där vi ser att kundernas efterfrågan inom golvbearbetningsprodukter ökat markant hos oss på senare tid. Att få in ytfräsar och spårfräsar vid sidan om våra golvslipmaskiner och golvslipverktyg, gör att vi i stort sett blir heltäckande inom ”surface preparation”-segmentet. “Lite extra kul är det att få in den nya versionen av storsäljaren FR200 i form av nya FR200 Genus, som har ett av marknadens lägre vibrationsvärden inom detta maskinsegment, med ett värde på 3,6m/s². Något som garanterat kommer uppskattas av såväl slutanvändare, platschefer och arbetsmiljöombud. Den totala tillåtna arbetstiden för insatsvärde ökar markant i jämförelse med den tidigare versionen! Vi går ifrån 8 min till över 5 timmars arbetstid” säger Magnus Lindstrand, Produktchef hos Midhage.

Väletablerade slitvargar

”Von Arx och mina vägar har korsats många gånger under min fleråriga karriär inom Rental-branschen, där jag både skruvat med maskinerna och hyrt ut dem till slutanvändare. 
För mig är Von Arx synonymt med robusta & stryktåliga slitvargar, som står pall för uthyrningsbranschens ibland väldigt tuffa krav. Så det känns lite extra kul att nu kunna sluta cirkeln ta in Von Arx i Midhages sortiment”, avslutar Magnus.

Vårt lager är välfyllt och heltäckande men just nu lite anonymt” på webben

Just nu arbetar vi för fullt med att lägga upp hela vårt Von Arx sortiment på vår web så att du som kund enkelt skall kunna hitta vad du söker. Detta arbete beräknas bli klart under hösten. Redan idag finns de mest frekventa maskinerna och reservdelarna på vårt lager i Båstad vilket innebär att vi kan leverera direkt.
Vår kundtjänst och våra säljare hjälper dig med information om du behöver något idag. 

Utöver de anrika ytfräsarna från Von Arx som är avsedda för bearbetning av golv, tar vi på Midhage även in ett sortiment med tryckluftsdrivna nålpistoler och mejselhammare ifrån Von Arx och kommer vara fulltäckande med Von Arx hela utbud.

Här ser du ett utdrag ur vårt Von Arx-sortiment