JLM tar in Gölz kompletta maskinprogram

JLM inleder exklusivt samarbete med tyska Gölz vilket innebär att JLM tar in Gölzs kompletta maskinprogram i sitt redan breda sortiment.

 JLM tar in Gölz kompletta maskinprogram

JLM+Gölz = sant  

JLM inleder exklusivt samarbete med tyska Gölz vilket innebär att vi tar in Gölzs kompletta maskinprogram i vårt redan breda sortiment. 
– Gölz passar oss väldigt bra, säger Joakim Lindfors, produktchef på JLM, då de har ett imponerande maskinprogram som dessutom riktar sig till båda våra största affärsområden, dvs. både till de professionella slutanvändarna och till uthyrningsbranschen. Vårt breda verktygsprogram kompletterar också Gölzs maskiner på ett väldigt bra sätt. 

Kända produkter för en bred marknad 

Gölzs maskiner är väl kända över hela världen och säljs idag i över 40 länder. Företaget grundades redan 1946 och den erfarenhet man samlat på sig under alla år har resulterat i ett brett maskinprogram där funktionalitet och kvalitet genomsyrar alla produkter.  

I programmet hittar man allt från bänksågar, bandsågar, golv- och asfaltsågar, borrmotorer och handkapmaskiner till slamfilterpressar. 

Share this post