Lägesrapport från JLM

Lägesrapport från JLM

Det har varit en intensiv och kul period på JLM sedan sammanslagningen av Jerneviken Levanto Midhage. Tre bolag som har haft nästan identiskt kundunderlag med vissa specialiteter. Sammanfattningsvis har föreningen landat väl.
– En sammanslagning av specialistkompetens från olika bolag ger stora fördelar, särskilt när det kommer till innovation och produktutveckling, menar Andreas Jonasson, Marknads- och platschef på JLM Båstad. Genom att dra nytta av olika specialister kan vi skapa lösningar som är unika och bättre anpassade att möta marknadens behov. Dessutom skapar detta ett forum där alla kan ta del av olika perspektiv, vilket leder till bredare insikter som gynnar hela organisationen. Alla sitter på unika kunskaper som vi kan dela med oss av.

Stabil plattform för brett sortiment

JLM står nu på en stabil plattform för att kunna erbjuda en bred produkttjänst och fortsätta utveckla erbjudandet.
– Så klart är det en utmaning att sammanfoga tre kulturer, säger Andreas, men redan tidigt i processen stod det klart att vi alla har ett utpräglat kundfokus gemensamt. Vi ska leverera snabbt och finnas tillgängliga eftersom Kundservice är ledordet i alla våra strategier.Vi har ett högkvalitativt sortiment men om servicen och uppföljningen inte fungerar så spelar det ju egentligen ingen roll hur bra produkten är. Nöjda kunder och god säkerhet är A och O för lönsamheten.

Butikshäng, events och öppna hus

JLM står inför ett intensivt 2023. Ett antal nya och spännande tekniska innovationer och processer som säkerställer att alla produkter uppfyller branschstandarden utan att tumma på erbjudandet om fortsatta tekniska förbättringar.
– Genom fusionen vi gjort är vi nu rikstäckande och redo att nå en bredare marknad. Vi är rustade med bredd, kvalitet och service och finns representerade i fem butiker och en webbshop. Efter åren med pandemi längtar vi efter att träffa våra kunder fysiskt igen. Vi har kickat igång med frukostevents och öppna hus. Vi hoppas att det blir mycket mer butikshäng framöver, säger Andreas.

Share this post