Ny diamant på JLM: Stellan Pripp säljare, rental distrikt syd

Stellan Pripp: Jag tar med mig en stor, stor branschkännedom in i rollen.

Ny diamant på JLM: Stellan Pripp säljare, rental distrikt syd

Kul att ha dig här. Hur känns det?
Bra. Det är mycket att ta in.

Vad är det första du ska ta tag i på JLM?
Jag ska träffa samtliga kunder och presentera mig. Helt enkelt integrera mig i bolaget

Vad gjorde du tidigare?
Jag har jobbat i uthyrningsbranschen sedan 2004. Jag tar med mig en stor, stor branschkännedom in i rollen. Jag känner – inte alla – men väldigt många kunder i sydvästra Skåne.

Har du någon dold talang?
Jag pratar teckenspråk. Dels har jag pluggat teckenspråk men framför allt jobbat med döva personer tidigare. Det är precis som med alla andra språk man lär sig bäst genom att tala dem. Och precis som med språk i övrig skiljer sig teckenspråk över världen – det finns svenska, spanska, kinesiska och så vidare – totalt sett cirka 160 olika teckenspråk i världen. Jag är överhuvudtaget intresserad av språk.

Tre saker du vill hinna göra innan du dör?
Jag är ingen drömmare, men jag gillar att resa. Jag vill besöka alla världsdelar på jorden. Det finns ju sju så även om jag rest en hel del har jag i alla fall två kvar att besöka.

Stort välkommen in i gänget, Stellan!

Share this post