Magnus Lindstrand efterträder fr.o.m. 1 januari 2021 successivt Morgan Midhage, och tillträder befattningen som Produktchef för de produktområden som vänder sig till rentalbranschen och återförsäljare.
Motsvarande befattning gällande produkter som riktar sig till betonghåltagarna och rivare ansvarar som tidigare Joakim Lindfors för.

Magnus kommer närmast från en befattning som strategisk inköpare hos Corema Svetsekonomi AB i Göteborg, men framförallt så har han under 24 år haft en rad olika befattningar inom rentalbranschen hos Cramo, där han har arbetat som servicetekniker, innesäljare, produktledare och strategisk inköpare. I alla dessa befattningar har Magnus arbetat inom de produktområden som Midhage verkar och han har därmed mycket goda kunskaper om både Midhages produkter och företaget. ”Vi är mycket glada att få in Magnus i vår verksamhet och vi kommer att ha stor nytta av hans breda erfarenhet och kompetens inom maskinuthyrningsbranschen”, säger Morgan Midhage och Peter Logan.
Magnus tillägger ”det är med stor entusiasm jag antar uppdraget och ser stora möjligheter framöver. Att få vara med att förvalta och utveckla Midhages produktportfölj skall bli oerhört spännande. Under de 10 år som kategoriansvarig inköpare på Cramo för bl.a. Midhages sortiment, värdesatte jag deras höga kundservicenivå och nära samarbete med användaren i fokus. Midhages produkter har för mig alltid representerat verktyg och maskiner utvecklade med arbetsmiljö och säkerhet som ledord och min ambition är att jobba vidare i samma anda”.

Morgan Midhage som i år fyllde 68 år, kommer att under våren 2021 gå välförtjänt i pension, detta efter 30 år i företaget. Morgan och Peter Logan köpte in sig 1991 som delägare i Jack Midhage AB, vilket då ägdes och drevs av Morgans far Jack Midhage. 1997 kom Peter Petersson in som delägare och med ansvar för tillverkningsenheten i Göteborg.
Morgan med sitt gedigna kunnande kommer finnas med i bakgrunden en tid framöver, detta också i egenskap av delägare.
Vi hälsar Magnus varmt välkommen till Midhage!