VÄRLDSNYHET!

VON ARX FR 200 GREEN: DEN BATTERIDRIVNA YTFRÄSEN FÖR BORTTAGNING AV BETONG OCH ASFALT

 

Vi presenterar den senaste innovationen från Von Arx – den miljövänliga och batteridrivna ytfräsen FR 200, utformad för att revolutionera dina underhållsbehov av betong och asfalt samtidigt som den tar hand om planeten. Denna banbrytande enhet har samma anmärkningsvärda produktivitet som sina elektriska och bensindrivna motsvarigheter, men med den extra fördelen att den är helt sladdlös.

Utvecklad med Honda Power Package GXE.02

FR 200 är en betong- och asfaltmarkeringsytfräs som utvecklades med Honda Power Package GXE.02, som ger 1,8 kW (2,4 hk) och 3600 varv / min. Denna kraftfulla motor är utformad för att ge optimal prestanda och tillförlitlighet, så att du enkelt kan få jobbet gjort.

Batteri-Honda FR200

Batteridriven för bekvämlighet och effektivitet

Förutom sin kraftfulla motor finns FR 200 också i en batteridriven version. Med en drifttid på 23 minuter per batteri och en laddningstid på 45 minuter erbjuder denna version den ultimata bekvämligheten och effektiviteten för dina bygg- eller underhållsprojekt.

Mångsidiga applikationer

FR 200 är inte bara en ytfräs för borttagning av märkning; Den kan också användas för borttagning och rengöring av betong- och asfaltytor, borttagning av linjer och skapande av halkfria ytor. Detta mångsidiga verktyg kan hantera ett brett spektrum av applikationer, vilket gör det till ett måste för alla inom bygg- eller underhållsbranschen.En kort historik

FR40 utvecklades ursprungligen i början av 1940-talet för rengöring av betong och asfalt, borttagning av linjer och skapande av halkfria ytor, och har utvecklats för att möta kraven från modern konstruktion. År 2020 utrustades den med den revolutionerande lågvibrerande lösningen Genus. Och nu, med introduktionen av den batteridrivna versionen, har VonArx verkligen höjt ribban i världen av betong- och asfaltunderhåll genom att erbjuda en miljövänlig lösning till sina kunder.


Fördelar med att använda FR 200

Det finns många fördelar med att använda FR 200 för dina bygg- eller underhållsprojekt. Några av dessa fördelar inkluderar:

  • Effektivitet: Med sin kraftfulla motor och batteridrivna tillval kan FR 200 hjälpa dig att få jobbet gjort snabbt och effektivt.
  • Mångsidighet: FR 200 kan hantera ett brett spektrum av applikationer, vilket gör den till ett mångsidigt verktyg för alla bygg- eller underhållsprojekt.
  • Tillförlitlighet: FR 200 är byggd för att hålla, med högkvalitativa material och en robust konstruktion som tål påfrestningarna på alla arbetsplatser.
  • Säkerhet: FR 200 är utformad med säkerhet i åtanke, med funktioner som hjälper till att förhindra olyckor och skador.
  • Lätt att använda: FR 200 är användarvänlig, med intuitiva kontroller och en ergonomisk design som gör den enkel att använda.