Service - Reparation - Försäljning

Pumpjouren reparera alla slags pumpar

Välkommen till Pumpjouren i Malmö

Vi tar hand om alla slags pumpar, hetvattentvättar och högtryckstvättar. Vår personal har lång erfarenhet och stort kunnande. Vår specialitet är att alltid ställa upp ute hos våra kunder och i samråd med dessa avgöra hur arbetet ska utföras.

Vi sänker underhållskostnaderna

En av våra efterfrågade produkter är att utföra förebyggande underhåll. En av metoderna som används vid servicen är vibrationsanalys, en treaxlig mätning som ger en analys där man tidigt upptäcker begynnande maskinskador och underliggande orsak. Detta spar maskinanvändarna stora pengar samtidigt som det ger en aktuell status på maskinen. Vibrationsmätningsinstrumentet är godkänt av såväl Lloyd´s som Norske Veritas. Vi utför även laseruppriktning av motorer och pumpar hos våra kunder.

Tillsammans med Wigrens El-Mek ger vi komplett support till industri och kommun.
Vi erbjuder totalservice till våra industrikunder genom samarbetsavtal med en industrielektrikerfirma som tar hand om installationsjobben.

Auktoriserad återförsäljare

Auktoriserad återförsäljare för Grindex pumpar, Perfecta Pump och VM Pumpar samt för Kränzle högtryckstvättar.
Vi lagerhåller även begagnade pumpar, högtryckstvättar och elmotorer men vi har ett problem med att efterfrågan alltid är stor – först till kvarn gäller.

Pumpjouren
Stillmansgatan 12, 212 25 Malmö

Telefon: Kontor 040 – 29 33 44
Lars-Erik: 0733-15 47 08
Jacek: 0733-15 47 03